Imprima

Potrivit § 5 TMG:

Lars Loris
Protektor.ro
Westring 30
D-76437 Rastatt

Contact

Telefon: +49 (0) 1738433130
E-mail: info@protektor.ro

 

Referirea la soluționarea litigiilor UE

Comisia Europeană oferă o platformă pentru soluționarea online a litigiilor (OS): http: //ec.europa. UE / consumatori / ODR
Adresa noastră de e-mail poate fi găsită mai sus în Imprima.

Sursa: eRecht24

 

Disclaimer

Răspunderea pentru conținut

Ca furnizor de servicii suntem responsabili conform § 7 Abs.1 TMG pentru conținutul propriu pe aceste părți în conformitate cu legile generale. Potrivit § 8 la 10 TMG, cu toate acestea, noi, ca furnizor de servicii, nu suntem obligați să monitorizăm informațiile externe transmise sau stocate sau să investigăm circumstanțele care indică o activitate ilegală. Obligațiile de eliminare sau de blocare a utilizării informațiilor în conformitate cu legislația generală rămân neschimbate. Cu toate acestea, răspunderea în acest sens este posibilă numai din momentul cunoașterii unei încălcări specifice. După notificarea încălcărilor corespunzătoare, vom elimina imediat acest conținut.

Răspunderea pentru legături

Oferta noastră conține linkuri către site-uri externe ale unor terțe părți, ale căror conținuturi nu au nici o influență. Prin urmare, nu ne putem asuma nicio răspundere pentru aceste conținuturi externe. Conținutul paginilor conectate este întotdeauna responsabilitatea furnizorului sau operatorului respectiv al paginilor. Paginile legate au fost verificate pentru posibile încălcări legale în momentul conectării. Conținutul ilegal nu a fost recunoscut la momentul legării. Cu toate acestea, un control permanent al conținutului paginilor legate nu este rezonabil fără dovezi concrete de încălcare a legii. După notificarea încălcărilor, vom elimina imediat aceste linkuri.

Copyright ( Drepturi de autor )

Conținutul și lucrările pe aceste pagini create de operatorii de site-uri fac obiectul legislației germane privind drepturile de autor. Duplicarea, prelucrarea, distribuirea și orice fel de exploatare în afara limitelor drepturilor de autor necesită consimțământul scris al autorului sau creatorului respectiv. Descărcările și copiile acestui site sunt doar pentru uz privat, necomercial. în ceea ce privește conținutul din această parte nu a fost creat de operator, sunt luate în considerare drepturile de autor ale unor terțe părți. în special conținutul terților este marcat ca atare. Dacă sunteți în continuare conștient de încălcarea drepturilor de autor, vă rugăm să notați. După notificarea încălcărilor, vom elimina imediat acest conținut.

Sursa: eRecht24